torsdag 14. oktober 2010

Salme 91, vers 16

"Med et langt liv vil jeg mette ham og la ham skue min frelse."
Det siste verset i Salme 91 gir oss løfte om et langt liv, et så langt liv at vi skal være "mette" når vi forlater det. Det står om David: "Da David var blitt gammel og mett av dager, gjorde han sin sønn Salomo til konge over Israel" (1. Krøn. 23,1). Han forberedte sin sønn på å ta over kongedømmet da han selv ikke ville mer. Han var mett av å leve, han hadde levd et langt og godt liv, og var klar til å forlate det. Han så fram til å se Gud på den andre siden.
Det samme kan vi oppleve. Vi kan leve til vi er mette av dager. Etter et liv fylt av Guds omsorg og beskyttelse, som vi har sett gjennom disse innleggene fra Salme 91, kan vi gå fornøyde over fra dette livet til det neste. Vi behøver ikke frykte for hva som møter oss på den andre siden, for vi vet at der er Jesus og alt er godt.
Jeg håper disse innleggene har vært til trøst og oppmuntring for deg. Det er min bønn at du som leser dette må søke nærmere inn til Gud og Hans rike, bli oppmuntret til å lese i Bibelen og finne flere "skatter", både for dette livet og det kommende.
Gud velsigne deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar