søndag 28. august 2011

Ett ord er nok

Kenneth Copeland har utgitt mange bøker og hefter. Ett av heftene heter: A word from God can change your life forever.
Og ett eneste Ord fra Gud kan forandre livet vårt, hvis vi følger det.
I dag vil jeg vri litt på tittelen, og si: Ett ord fra deg kan forandre evigheten din.
Jeg tenker på røverne som ble korsfestet samtidig med Jesus, en på hver side av Ham. Den ene spottet, men den andre sa: Tenk på meg når du kommer i ditt rike. Og han fikk bli med Jesus inn i evigheten og vi skal møte ham i himmelen når vi kommer dit!
Det er mange som strever med å leve det kristne livet. De tror at det er antallet gode gjerninger eller pene ord som teller for hvor jeg skal tilbringe evigheten. Men historien om røveren som ble med Jesus til paradis, forteller oss at ett ord er nok, ett ord er nødvendig. Hvilket ord? Jesus! Navnet Jesus er nok. Dersom noen på dødsleiet sukker Jesus i sitt siste sekund, og sukker det fra hjertet, er Han der. Han viser ingen bort som kommer til Ham med et ærlig hjerte. Han ER veien, sannheten og livet, og alle som kommer til Ham, får tilgang til en evighet i himmelen.
Husk det neste gang du synes livet er vanskelig, og du strever med livet ditt. Adgangen til himmelen er ikke avhengig av gode gjerninger, pene ord og et velstelt ytre, men av ett ord: JESUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar