mandag 1. juni 2009

Sommer!!!

I dag er det 1. juni og sommeren har begynt for alvor. Deilig! Og når været er strålende som i dag, er det bare å nyte livet.
Jeg leser en herlig bok for tiden, en bok om John G. Lake, den store helbredelsespredikanten som levde for ca. 100 år siden. Han opplevde at mange i familien hans ble syke og døde, og han ble så fortvilet at han søkte Gud for å få hjelp til å kunne helbrede dem. På en måte ble han ført inn i en helbredelsestjeneste uten at han egentlig hadde bedt om det, han ville bare at familiemedlemmer skulle bli friske. Men så fikk han sånn hunger etter Gud og søkte Ham, og ble ledet inn i en tjeneste hvor tusenvis av mennesker verden over ble helbredet og ledet til Kristus.
En setning jeg leste i dag var spesielt god, synes jeg: "The Spirit of God in you will go as far as your love reaches. LOVE is the medium that conveys the Spirit of God to another soul anywhere on God's earth." Det var Mr. Lakes hemmelighet: Guds kjærlighet i ham som strakk seg ut og traff andre mennesker med helbredelse og frelse. Halleluja! Det er mitt mål for mitt liv også - at Guds kjærlighet skal nå ut til andre mennesker gjennom meg og gjøre sin gjerning i dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar